Selecteer een pagina

Aanmelden voor Vecks klantenservice

Om gebruik te maken van onze dienstverlening is een aanmelding vereist. Aanmelden is vrijblijvend en kosteloos. Door uw aanmelding kunnen wij de aanvraag in behandeling nemen. 

Starten met Vecks.

Fijn dat je de samenwerking wilt aangaan met Vecks. Hieronder vind je informatie over het proces na je aanmelding. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

l

Meld je aan

Meld je aan via het aanmeldformulier onder aan deze pagina. Kies welk pakket het beste aansluit bij je wensen en verstuur het formulier. 

i

Wij verwerken je gegevens

Wij verwerken binnen 24 uur je gegevens en nemen contact met je op om de klantenservice omgeving voor je onderneming in te stellen. Indien je direct wilt beginnen met Vecks, ontvang je ook een offerte of factuur voor het pakket dat je kiest. 

Maak een planning

Na betaling verstuur je de gewenste planning via e-mail naar de helpdesk-agent die je aanmelding heeft verwerkt. Binnen enkele uren ontvang je een bevestiging van ons en kunnen we beginnen. 

We kunnen beginnen

Indien wij de opgestuurde planning bevestigen, kunnen wij beginnen met het verzorgen van je klantenservice. 

Duidelijke communicatie

Na de shift informeert de klantenservice-agent  je over de huidige stand van zaken en de behaalde resultaten. Zo weet je altijd wat er is gedaan.

Aanmelden voor Vecks.

10 + 11 =

error: